Politica de confidențialitate

SkySea Resort acordă o mare importanță confidențialității și protecției datelor personale ale vizitatorilor/utilizatorilor săi. Se menționează în mod corespunzător că datele cu caracter personal cuprind, în conformitate cu legislația relevantă (Regulamentul General de Protecție a Datelor 2016/679/UE) doar informațiile referitoare la o persoană fizică identificată sau – pe baza unor atribute specifice – identificabilă (persoană vizată). Informațiile referitoare la persoane juridice și grupuri de persoane sau informațiile de natură statistică, din care trasabilitatea la o persoană fizică identificată sau identificabilă nu este posibilă, nu se încadrează în această categorie de date și sunt exceptate de sfera de aplicare a legislației relevante.

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal este pe deplin compatibilă cu Regulamentul european privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (UE/2016/679) și cu legislația greacă relevantă.
Stațiunea SkySea  poate modifica politica actuală în orice moment și fără notificare prealabilă, făcând publică o astfel de modificare prin intermediul acestui site web. Navigarea și utilizarea acestui site de către vizitatori/utilizatori corespunde cu luarea la cunoștință din partea vizitatorilor/utilizatorilor că aceștia au citit, au înțeles și au acceptat necondiționat această politică de confidențialitate.

În următorii termeni veți găsi informații importante cu privire la natura, scopul utilizării și protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, dar și drepturile dumneavoastră în calitate de subiecți cu privire la aceste date. Pentru orice clarificări, puteți contacta SkySea Resort  la info@skysea-resort.com

• Operator de date: SkySea Resort este operatorul de date cu caracter personal.
• Date personale colectate: În timpul vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru web, nu sunteți obligat să ne furnizați informațiile dumneavoastră personale. Singurele cazuri în care vă solicităm consimțământul pentru colectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt:

1. Când completați formularul electronic de contact. În acest caz, solicităm următoarele informații:
E-mail (obligatoriu)
Nume și Prenume (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
2. În timpul vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru web, anumite informații, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră (adresa protocolului de internet) pot fi colectate automat. Pentru mai multe informații, puteți citi Politica noastră relevantă privind cookie-urile de mai jos sau Termenii noștri de utilizare.

Stațiunea SkySea  păstrează o pagină web dedicată în platformele de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și YouTube. Puteți contacta administratorii fiecărui site web al hotelului nostru prin mesagerie. În cazul în care administratorul fiecărei pagini primește mesaje care conțin date cu caracter personal ale persoanelor fizice, acestea sunt tratate de către noi ca fiind strict confidențiale iar utilizarea lor servește exclusiv scopului comunicării cu noi și la îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate. , sunt șterse.

Stațiunea SkySea nu exercită și nu poate exercita nicio influență sau control cu privire la natura și amploarea datelor cu caracter personal colectate și stocate de platformele de rețele sociale ca o condiție sau ca urmare a utilizării acestora și nu poartă nicio responsabilitate pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal care se realizează astfel de platforme. Pentru informații suplimentare cu privire la scopurile colectării și prelucrării și utilizării ulterioare a datelor cu caracter personal de către platformele de rețele de socializare, precum și despre drepturile și setările disponibile pentru protecția vieții private și a datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal a platforma de rețea socială respectivă.
• Scopul și principiile colectării datelor cu caracter personal: SkySea Resort colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale vizitatorilor/utilizatorilor săi exclusiv și exclusiv pentru îndeplinirea scopurilor și serviciilor sale și, mai precis, pentru promovarea comunicării sale cu dvs. în sfera prestării serviciilor noastre, precum și în scopuri de marketing . Prelucrarea se limitează la datele personale care sunt necesare și adecvate pentru îndeplinirea scopurilor și funcționalității nodului său. Prelucrarea este supusă regulilor Regulamentului general privind protecția datelor și legislației relevante ale Uniunii Europene, legislației elene și convențiilor și tratatelor internaționale relevante.
• Utilizarea datelor cu caracter personal colectate: Datele personale colectate prin intermediul platformei de contact disponibilă pe site-ul nostru web, precum și orice alte date care ne pot fi trimise prin intermediul profilurilor pe care le menținem în diferite sisteme de social media sunt utilizate exclusiv pentru îndeplinirea în scopuri de comunicare cu dumneavoastră și pentru o mai bună prestare a serviciilor către dumneavoastră. Cookie-urile utilizate în timpul navigării pe site-ul nostru web sunt utilizate în scopul analizei traficului pe site-ul nostru, precum și pentru o mai bună înțelegere a preferințelor dumneavoastră și afișarea de reclame relevante pe site-urile web ale terților. Nu se efectuează nicio prelucrare ulterioară, transmitere sau schimb de astfel de date. În orice caz, pentru utilizarea menționată mai sus a datelor dumneavoastră cu caracter personal, este solicitat în prealabil acordul dumneavoastră relevant.
• Politica de cookie-uri: În timpul navigării pe acest site, SkySea Resort  poate colecta date de identificare a utilizatorului folosind toate tehnologiile relevante, cum ar fi cookie-uri și/sau monitorizarea adreselor de protocol de internet (IP). Cookie-urile sunt mici șiruri de text trimise către aplicația de navigare de către un site web vizitat de utilizator. Cookie-urile sunt folosite pentru a accelera site-ul web în stocarea informațiilor relevante pentru vizita utilizatorului, cum ar fi, de exemplu, limba preferată, stocarea preferințelor dumneavoastră, cu privire la navigarea în siguranță, calcularea traficului utilizatorului sau înregistrarea rapidă la serviciile noastre.
Cum să controlați cookie-urile: puteți controla sau șterge cookie-urile, în funcție de preferințele dvs. Puteți găsi detalii la aboutcookies.org. Puteți șterge toate modulele cookie care sunt deja stocate pe computerul dumneavoastră și, de asemenea, puteți personaliza majoritatea browserelor pentru a preveni instalarea modulelor cookie. Cu toate acestea, în acest caz, este posibil să fie necesar să personalizați manual anumite preferințe, de fiecare dată când vizitați un site web. Utilizatorul poate folosi site-ul fără probleme și fără utilizarea cookie-urilor, dar poate exista o problemă de utilizare în ceea ce privește funcționalitatea anumitor servicii de pe site. Orice date personale colectate prin cookie-uri și care pot fi urmărite până la vizitatorul/utilizatorul specific fac obiectul prelucrării exclusiv în scopurile descrise mai sus.
• Transmiterea/Notificarea datelor către terți: Datele cu caracter personal colectate pot fi notificate sau transmise către terți, chiar dacă acest lucru este impus de obligații legale sau este necesar pentru îndeplinirea scopurilor și serviciilor de pe site, cu condiția ca legislația relevantă este respectată. Putem atribui unor entități fizice sau juridice realizarea anumitor servicii și funcționalități ale site-ului web, cum ar fi efectuarea de rezervări liniare. Aceste entități sunt furnizate numai cu acele date cu caracter personal care sunt necesare pentru îndeplinirea serviciilor atribuite și toate entitățile implicate sunt obligate legal față de noi prin confidențialitate și prelucrarea în siguranță a datelor dumneavoastră cu caracter personal.
• Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor care vă aparțin: În conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor 679/2016/UE, aveți dreptul, atât în timpul colectării datelor dumneavoastră cu caracter personal, cât și ulterior, de a fi informat. a oricărei prelucrări a datelor dumneavoastră relevante pentru dumneavoastră, în acest scop, precum și orice notificare/transmitere către terți și a identității părților menționate (drept de informare și acces). Aveți, de asemenea, dreptul de a solicita modificarea, actualizarea sau chiar ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum ținem o evidență. În plus, aveți dreptul de a limita prelucrarea datelor, precum și dreptul la o procedură de opoziție.
Pentru informații despre exercitarea drepturilor dumneavoastră legale, puteți contacta administratorul pentru protecția datelor la info@skysea-resort.com  și vom accelera exercitarea drepturilor mai sus menționate. Dacă, totuși, puteți considera că problema contestației dumneavoastră nu a fost rezolvată de noi, vă rezervați dreptul de a vă adresa autorității de supraveghere competente (pentru Grecia, www.dpa.gr, unde pot fi preluate toate informațiile relevante).
• Confidențialitate și securitate: Datele personale colectate de noi în scopul funcționalității site-ului web sunt necesare exclusiv în scopul comunicării noastre cu dumneavoastră. Acestea sunt strict confidențiale și sunt păstrate în evidență numai pentru utilizările respectivei comunicări. Accesul la date este permis doar câtorva directori ai SkySea Resort, care sunt obligați să respecte confidențialitate. În plus, menținem sisteme de securitate adecvate și luăm toate măsurile de precauție și de înregistrare relevante, adecvate și necesare, pentru a evita orice încălcare a securității datelor cu caracter personal (scurgere, dezvăluire, acces neautorizat) a sistemelor noastre.
• Modificarea acestei politici de protecție a datelor cu caracter personal: Această politică de protecție a datelor cu caracter personal se poate modifica, ori de câte ori se consideră necesar și întotdeauna în conformitate cu legislația națională și europeană. Din acest motiv, sunteți chemat să vizitați în mod regulat această pagină web pentru propriile informații personale. Navigarea și utilizarea acestui site de către vizitatori/utilizatori corespunde concesionării din partea vizitatorilor/utilizatorilor că aceștia au citit, înțeles și acceptat implicit această politică de confidențialitate.
Contact: Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de protecție a datelor cu caracter personal, puteți contacta administratorul pentru protecția datelor la adresa info@skysea-resort.com

POLITICA CCTV

Stațiunea SkySea
Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal printr-un sistem de supraveghere video (închis – circuit TV)
1. Controller:
Stațiunea SkySea
Profitis Ilias, 37002, Skiathos,

Tel.

2. Scopul prelucrării și temeiul juridic:
Utilizăm un sistem de supraveghere în scopul protejării persoanelor și bunurilor. Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legale pe care le urmărim în calitate de operator (articolul 6 alin.1 din Regulamentul (UE) 1493/1999. – GDPR).

3. Analiza intereselor legale
Interesul nostru legitim este să ne protejăm zona și bunurile din proprietatea noastră împotriva actelor ilegale, cum ar fi furtul. Același lucru este valabil și pentru siguranța vieții, integritatea fizică, sănătatea, precum și proprietatea personalului nostru și a clienților și vizitatorilor care se află legal în zona supravegheată. Colectăm date de imagine și limităm recepția doar în zonele în care am evaluat că există o probabilitate crescută de a comite acte ilegale, de exemplu furt, cum ar fi în intrări, parcări, perimetre, zone de recepție, cuferele noastre și etajele către lifturi, fără a ne concentra asupra zonele în care confidențialitatea persoanelor a căror imagine este luată poate fi restricționată excesiv, inclusiv dreptul acestora la respectarea datelor cu caracter personal.

4. Destinatari
Materialul trebuie accesat numai de personalul nostru competent/autorizat responsabil cu securitatea site-ului. Acest material nu va fi transmis către terți, cu excepția următoarelor cazuri: (a) autorităților judiciare, de urmărire penală și de poliție competente, în cazul în care conține informații necesare pentru investigarea unei infracțiuni care implică persoane sau bunuri ale operatorului; (b) autorităților judiciare, de parchet și de poliție competente atunci când solicită date, în mod legal, în exercitarea atribuțiilor care le revin și (c) victimei sau autorului unei infracțiuni, în cazul datelor care pot constitui probe ale infracțiunii.

5. Timp de întreținere
Păstrăm datele timp de șapte (7) zile, după care sunt șterse automat. În cazul în care descoperim un incident în acest timp, izolăm o parte a videoclipului și o păstrăm timp de până la o (1) lună, în vederea investigării incidentului și a inițierii procedurilor judiciare pentru a ne apăra interesele legale, în timp ce dacă incidentul se referă la o terță parte, vom urmări videoclipul timp de până la trei (3) luni.

6. Drepturile persoanelor vizate
Persoanele vizate au următoarele permisiuni:
• Dreptul de acces: aveți dreptul de a ști dacă vă edităm imaginea și, dacă este cazul, de a obține o copie a acesteia.
• Dreptul de limitare: aveți dreptul de a ne solicita restricționarea prelucrării, cum ar fi să nu ștergem datele pe care le considerați necesare pentru stabilirea, exercitarea sau susținerea pretențiilor legale.
• Dreptul de a vă opune: aveți dreptul de a vă opune prelucrării.
• Dreptul de ștergere: aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră.

Vă puteți exercita drepturile trimițând – la info@skysea-resort.com sau o scrisoare la adresa noastră poștală sau depunând cererea către noi în persoană, la adresa Stațiunii. Alternativ, vă oferim posibilitatea de a veni la facilitățile noastre pentru a vă arăta imaginile în care apăreți. De asemenea, menționăm că exercitarea unui drept de opoziție sau de ștergere nu implică ștergerea imediată a datelor sau modificarea prelucrării. În orice caz, vă vom răspunde în detaliu cât mai curând posibil, în termenele stabilite de GDPR.

7. Dreptul de a depune o plângere
În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră încalcă Regulamentul (UE) 2016/679, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere https://www.dpa.gr/, tel. 0030-210.6475600.

Contattaci per un preventivo

Nome*
Cognome*
Indirizzo email*
Prefisso*
Contatto telefonico*
Arrivo*
Partenza*
Adulti*
Bambini (0-3)
Bambini (4-12)
Bambini (13-17)

Contactați-ne pentru o cotație

Nume*
Prenume*
Adresa de e-mail*
Prefix*
Telefon*
Check in*
Check out*
Adulti*
Copii (0-3)
Copii (4-12)
Copii (13-17)